follow Catalog firme » Echipamente » Masini cnc » Judetul SIBIU
  home     Masini cnc   Judetul SIBIU

Masini cnc Sibiu

Obtineti cel mai bun pret pentru masini cnc completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
masini cnc pentru scanare, masini cnc, masini cnc multifunctionale (Sibiu, SIBIU)
Sc tera impex srl se infiinteaza in anul 1994 avand ca domeniu de activitate aparatura electronica si automatizari. de-a lungul anilor s-a specializat in distribuirea echipamentelor de calcul, retele de calculatoare si in instalari de sisteme video de supraveghere si alarme, asigurand service profesionist. azi ne este impus sa tinem pasul cu exigentele lumii informatizate ce domina societatile moderne, iar tera impex ofera..
0369 *** ***Click aici!
masini cnc, masini cnc, utilaje cnc (Sibiu, SIBIU)
SC Sefira SRL comercializeaza uleiuri: de motor, transmisie, hidraulice, miscibile, ghidaj, ambutisare, taiere, anticorozive, industria textila; vaseline, solventi, detergenti in dustriali, cerneluri; decofrol, protectie malaxor, dizolvant beton si scule profesionale pentru industrie. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0740 *** ***Click aici!
masini cnc (Medias, SIBIU)
Sc automecanica sa fost infiintata in anul 1941 sub denumirea de "atelierele de stat pentru aeronautica medias", iar in anul 1957 trece la denumirea de "atelierele centrale de reparatii auto si tractoare", numele de astazi datand din anul 1962. prin ramura sa de productie, sc automecanica srl, ofera o gama larga de produse, atat pentru serie mare, cat si unicate pe masini de..
0751 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie