follow Catalog firme » Echipamente » Masini cnc » Judetul BRASOV
  home     Masini cnc   Judetul BRASOV

Masini cnc Brasov

Obtineti cel mai bun pret pentru masini cnc completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
masini de debitare cnc, masina debitare cu oxigaz cnc, masina debitare cu plasma cnc (Brasov, BRASOV)
Produce, vinde si inchiriaza masini de debitare oxigaz si plasma cu comanda numerica. masini de debitat tabla cu oxigaz (taiere termica cu flacara) si plasma (taiere cu arc electric). echipare cu comanda numerica cnc s6, software fastcam/usa de aranjare repere pe tabla cu import desen dxf, dimensiuni 1000/1500mm pentru uz didactic si pentru uz industrial in functie de necesitatile clientului pana la 3000/18000..
0722 *** ***Click aici!
masini debitare cu cnc, masini cu cnc, utilaje cnc (Brasov, BRASOV)
Firma noastra fabrica masini de debitat cu comanda numerica si taiere cu flacara ( oxi sau plasma). societatea cnc latech srl in 2006 a abordat un nou domeniu de activitate, proiectarea si realizarea de masini de debitare cu comanda numerica, taiere cu flacara si alte masini (cu si fara comanda numerica). realizarea acestora se face in colaborare cu general numeric srl. - partea..
0721 *** ***Click aici!
masini cnc stantat tabla, masini cnc (Brasov, BRASOV)
Firma Data Consult SRL a fost infiintata in anul 2002, avand ca scop furnizarea de solutii tehnologice moderne pentru firmele romanesti care activeaza in domeniul prelucrarii tablelor. Am inceput astfel colaborarea ca reprezentanti ai firmelor EUROMAC SpA. - producator de masini CNC de stantat tabla, cu firma olandeza SAFAN - producator de abkanturi servoelectrice si hidraulice si ghilotine hidraulice CNC...
0268 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie