follow Catalog firme » Echipamente » Masini cnc » Judetul BIHOR
  home     Masini cnc   Judetul BIHOR

Masini cnc Bihor

Obtineti cel mai bun pret pentru masini cnc completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
masini prelucrat prin electroeroziune cnc, masini rectificat cnc si conventionale, masini frezat cnc si conventionale, masini cnc (ORADEA, BIHOR)
Comercializam, direct din depozitul nostru de linga Oradea, masini-unelte second-hand pentru prelucrarea metalului cum ar fi: masini de danturat, masini de rectificat roti dintate, strunguri carusel (verticale), strunguri paralele, masini de alezat si frezat, masini de frezat, masini de rectificat universal si cilindric, masini de rectificat plan, masini de gaurit, utilaje de forja (ciocane matritoare, ciocane de forjare libera, maxiprese, prese de forjare..
0359 *** ***Click aici!
masini unelte cnc, masini cnc (Oradea, BIHOR)
Este o companie romaneasca, cu un capital 100% privat situata in nord-vestul romaniei, fiind unul dintre cei mai mari producatori de masini-unelte din romania, avand capacitatea enorma de sudare-piese de dimensiuni medii si mari. de asemenea productia e orientata spre masini-unelte cnc si retrofit de masini-unelte. sc emsil techtrans srl ofera urmatoarele produse si servicii: masini unelte cnc, prelucrare grea , prelucrare ansamble..
0259 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie